Hlavní navigace

Pro již hotové domy

3. 6. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Loxone
Právě pro ně je určen nový Multi Extension Air, který prý dokáže inteligentní domácnost vytvořit, resp. rozšířit, snadno a rychle.

Jde o doplněk systému Loxone Air a je tudíž bezdrátový a rozšiřuje jeho možnosti o přístupový systém, ovládání osvětlení, měření teploty, spínání spotřebičů, atd. Například na zahradě se postará o osvětlení, či zavlažování, v bazénu zase o automatickou výměnu či doplňování vody a zvládne mj. také správné dávkování dezinfekce.

K dispozici je dvanáct digitálních vstupů určených například pro připojení tlačítek, okenních kontaktů či třeba senzoru přítomnosti, a osm digitálních výstupů pro ovládání zásuvek či osvětlení, s celkovým maximálním zatížením až 48 A. Je tu ale také jedno „drátové“ rozhraní určené pro připojení teplotních senzorů či zmiňovaného přístupového systému.

Multi Extension Air můžete zabudovat kamkoli bez ohledu na Loxone Miniserver či Air Base Extension, které už musí být v systému zavedeny. Jde to tak třeba do rozvodné skříně vše domu, nebo v garáži.

Bezdrátový systém Loxone Air pracuje na frekvenci 868 MHz, napájení obstarává 24 V,

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).