Hlavní navigace

Samsung prodlouží během MS v hokeji 2013 provozní dobu své zákaznické linky

2. 5. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Diváci budou moci okamžitě řešit případné technické problémy u televizorů, ale i ledniček či praček. Ve všední dny bude linka funkční až do 22:00 hod., o víkendu do 19:00 hod.

Delší provozní dobu své zákaznické linky naplánovala na dobu nadcházejícího mistrovství světa v hokeji společnost Samsung. Po dobu šampionátu, tedy od 3. do 19. května, bude možné na číslo 800 726 786 volat každý všední den od 6:00 do 22:00 hod., v sobotu a neděli pak od 9:00 do 19:00 hod. Informoval o tom PR manažer Samsungu pro Českou republiku Jiří Janeček. V rámci speciální servisní služby Speed Servise budou k dispozici i autorizovaná servisní střediska Samsungu pro bílou a černou techniku – tedy i ledničky a pračky.

K TÉMATU: ČT nabídne z letošního mistrovství světa v hokeji 53 přenosů. O tři víc než loni

“Pokud nebude možné poruchu odstranit tentýž den, mohou zákazníci využívat zadarmo náhradní přístroj Samsung po celou dobu opravy. Servisní podpora Speed Service se vztahuje na výrobky Samsung, které jsou v záruce,” upřesnil Janeček. Samsung je oficiálním partnerem mistrovství světa v hokeji 2013, které se koná ve Švédsku a Finsku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).